dijous, 12 de novembre del 2009

PRESENTACIÓ DEL GEL

El Grup Ecologista de Llorenç neix per la iniciativa d'un col·lectiu de llorencencs i llorencenques implicat i compromès amb el medi ambient. Des de persones que ja s'organitzen en el moviment ecologista com d'altres que tot just comencen, estem oberts a tothom que vulgui col·laborar i aprendre en aquest camp, en sigui o no especialista.

El GEL neix amb la intenció de promoure iniciatives de caràcter mediambiental des de l'àmbit local, i per la millora de l'entorn natural i social de Llorenç del Penedès. Creiem que de forma progressiva cal fer un canvi en moltes polítiques que afecten el nostre medi, ja siguin les relacionades amb l'ús i consum de l'energia, en la gestió dels residus, en el consum i abastiment d'aigua, en les formes de transport, en l'ús i aprofitament del sòl, entre altres, que de ben segur tindran repercussions positives al poble i el seu entorn.

Si vols rebre informació periòdica dels temes que tractem i les nostres activitats, pots posar-te en contacte amb nosaltres al correu ecologistallorenc@gmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada