dilluns, 11 d’abril del 2011

Plantada d’arbres al torrent de Llorenç, amb més de seixanta assistents

El Grup Ecologista de Llorenç va organitzar la tarda del dissabte 9 d’abril una plantada d’arbres al torrent de Llorenç, a tocar del Castell de Llorenç.

A la plantada hi van assistir més de seixanta persones, majoritàriament famílies del poble i joves. La convocatòria es va fer extensiva a l’escola pública i a grups com Patuleia (colònies i campaments), i l’Associació Excursionista Montmell, entre d’altres.

Per començar, es van fer treballs de desbrossament del llit del torrent, i de retirada de plàstics, material de construcció i altres residus. Posteriorment es va procedir a la plantació de vint-i-cinc exemplars d’arbres de ribera autòctons: freixes, àlbers, llorers i oms. La plantada també va comptar amb la presència d’artistes internacionals residents a la casa rural Casamarlès, i també amb la participació dels monitors de Patuleia que organitzaren jocs pels infants participants.

Finalment, es va fer un agraiment públic al Sindicat Agrícola de Llorenç que van cedir molt amablement els terrenys del torrent per a fer-hi la plantada, propietat de l’entitat cooperativa.

La plantada comptava amb la preceptiva autorització de l’Agència Catalana de l’Aigua, ens responsable dels cursos fluvials i les seves riberes.

Per tal de cobrir les despeses, el grup demana a tothom qui vulgui apadrinar un arbre, que es posi em contacte amb l’entitat al correu ecologistallorenc@gmail.com.


GEL - Grup Ecologista de Llorenç
Llorenç del Penedès, 11 d’abril de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada